miercuri, mai 27

Mintiti poporul cu televizorul...

E consternant sa vezi nivelul prostiei care zace in natia noastra de romani si nu inteleg de ce cu predilectie in Romania se manifesta atat de degradant, atat de "fara perdea".
Televiziunile sunt niste focare constante de mitocanii; eu il admir sincer pe Dan Diaconescu si va spun si de ce: daca romanul gusta cu atata pofta si nesat dizgratia, mojicia, imbecilizarea de ce un om destept sa nu profite? Iahtul, masinile de lux, au fost achizitionate de romanasi care scuipa seminte prin strungareata in timp ce sorb OTV-ul.
Mi-e mila de putinii oameni de cultura din tara noastra, care mai citesc, care asculta muzica buna si care merg la Teatru, vor fi inghititi de exemplarele "Atlasului de mitocanie urbana".
Nu stiu cat va mai dura pana vor trece urmele comunismului, a manipularii in masa, a furturilor grele sau pana cand vom mai fi cumparati cu un mic si o bere.

De fapt ce ma macina e ca in acest tip de societate bolnava imi vor creste copiii..
E foarte grav daca un adolescent preia controlul telecomenzii si vede cum se vinde virginitatea, cum se face streaptease la azilul de batrani, cum doamne respectabile intretin legaturi stranse cu animalele de companie..etc.

"Prostia relaxeaza, noi sarbatorim prostia/Si ne merge foarte rau aici la noi, în România/Vechile ideologii functioneaza/Într-un sistem tare lent/ ajuns la metastaza."...