marți, septembrie 15

Romania...

Iasi-Bucuresti, cu masina inseamna cca 400km, mai exact 5 ore de mers, cu o viteze medie de 85 km/h. De ce o viteza de 85 km/h, abia aceasta este o intrebare interesanta. Pentru ca treci prin 'jde saturi unde intalnesti de la 25km/h pana la 50km/h limitari de viteza, radare pofticioase care abia asteapta sa te traga pe dreapta si sateni bauti care oscileaza intre balans stanga-dreapta in drum spre casa.

Cred cu putere ca suntem singura tara din Europa fara autostrazi, singura tara din Europa inca dominata de imbecilizare si manipulare politica; e strigator la cer ca la 20 de ani de la Revolutie noi inca nu avem infrastructura pusa la punct, dar ne plangem de lipsa cresterii economice, saracie, ne intrebam de ce nu vin investitorii etc.

Traim intr-o tara comunista chiar daca am alungat regimul, suntem manipulati an de an de niste burti hranite din bani publici, de amante intretinute si siliconate cu bani de la buget.

Auzisem ieri la stiri cum cretinii vor sa trimita la vot "cetatenii" de la 16 ani..nu mai au electorat, vor sa intinda micul si berea spre adolescentii usor influentabili care se vor simti mai "cool" daca voteaza. Nu mai conteaza ca la 16 ani inca te incalti invers, ca politica este pentru tine doar un motiv bun sa schimbi canalul la TV.

Am fost invatata in facultate ca e bine sa mergi la vot, ca e singura modalitate de a incerca macar sa schimbi ceva, insa anul acesta nu voi merge pentru ca m-am convins cu tristete ca nu avem scapare si ca gradul de indobitocire este foarte mare.P
Putinii oameni cu initiativa sunt fie redusi la tacere in mod ingenios fie sunt inghititi de multimea flamanda, care-l aclama sus si tare pe tatuca Iliescu.

In concluzie, eu reprezint un cetatean roman obosit, plictisit, dezarmat, pesimist, care cocheteaza din ce in ce mai des cu relocarea (nu-i spun emigrare ca nu-mi place nuanta) si care nu doreste sub nici o forma sa-si creasca copiii intr-o putrefactie sociala, economica si politica, in blocuri tip cutie de chibrituri, intr-o lume plina de hoti, curve, securisti si lista ar putea continua daca nu mi-ar suna telefonul..