sâmbătă, aprilie 16

2011..aprilie.....

Mai am timp si de televizor..din pacate..Printre misterele diversificarii, printre biberoane si scutece am timp de stirile de seara... vreau sa fiu informata, sa aflu ce nenorociri ne mai asteapta, cat suntem de iradiati si alte asemenea..Insa observ cu stupoare ca primele stiri care intra sunt cele despre divorturile mult mediatizate si eternul 'caz' al Madalinei Manole.
In primul rand nu inteleg ce poate fi atat de senzational la un divort si mai ales pe cine intereseaza istoria rufelor murdare spalate in cele doua familii....aparent sunt foarte multi romani care se hranesc cu asta. Nu conteaza ca ni s-a iradiat solul, ca e gaura in stratul de ozon..astea trec..important este sa aflam ce mai face Iri, ce geanta a mai avut Moni la tribunal si cat de des se masturbeaza Tudy.. Iar despre Madalina Manole...am mai scris despre asta chiar anul trecut cand a murit..mi se pare urat si trist sa vad ce se intampla..atat:).
Lucrurile cu adevarat importante nu mai au valoare, televiziunile nu mai informeaza..ci doar alimenteaza balele publicului incult si avid de senzational. Traim intr-un haos fara precedent, traim intr-o socientate a curvelor, a ilegalitatilor comise fara perdea, a parvenitilor.. si sincera sa fiu nu cred ca se va schimba ceva. Nu atat timp cat stam si acceptam sa fim anulati ca indivizi..