miercuri, mai 20

Ganduri...

Am multe goluri intre publicari pentru ca apar diverese evenimente caracterizate prin urgenta, care nu suporta amanare; si astfel imi incalc promisiunea de a posta zilnic cateva cuvinte. E ca un soi de exercitiu..cand petreci prea multe ore intr-un birou inconjurata de zeci de documente si termeni specifici activitatii, comunicarea non-profesionala tinde sa aiba de suferit.
In cele 2h dimineata si 2 seara petrecute cu sotul meu incerc sa renunt la neologismele imobiliare si adopt limbajul relaxat de acasa, incerc sa raspund la telefon mai putin intepenita in politeturi si hopa..devin om. Pfiuu uitasem cat este de placuta conditia simpla de om, cu un univers limitat, care are drept unica grija, ce mancare mai facem, unde mergem in vacanta, udatul gradinii, plimbatul cainelui, samd.

luni, mai 18

Cv-ul perfect

Am descoperit zilele trecute un serviciu nou care vine in sprijinul tinerilor si nu numai, in drumul spre elaborarea unui CV clar.
Practic o echipa de oameni cu experienta in HR te invata ce inseamna informatii relevante, cum scapi de infloriturile inutile si care este modalitatea de a-i arata angajatorului ca stii sa te vinzi, ca iti intelegi valoarea.
Sfaturile primite sunt pertinente, ti se par firesti dupa ce le citesti insa nu te-ai fi gandit singur la ele niciodata:).

Enjoy!

www.iregister.ro