luni, februarie 16

14 februarie

Sunt previzibila poate...dar era normal sa bifez cu un post Valentine's Day..ziua indragostitilor americani.
Azi nu sunt prost dispusa, nici obosita, nici iritata..poate doar un pic indiferenta..deci n-am sa critic sarbatoarea iubirii, doar am sa analizez obiectiv componenta comerciala a zilei cu pricina.
Personal, nici in anii tineretii nici acum de cand sunt femeie "la casa mea" nu am interactionat cu aceasta zi de 14 februarie; dar, anul acesta, nu-mi imaginez de ce, inimile atarnate obsesiv si-n statiile de tramvai, florile mai scumpe ca de obicei si privirile duioase ale tinerilor m-au pus pe ganduri si brusc m-a lovit "vreau sa-i cumpar ceva sotului meu"!..Pana aici nimic iesit din comun, doar ca iesind la o vanatoare de cadouri am realizat ca intr-adevar romanul scoate bani si din piatra seaca. Spatii comerciale, mall-uri, hypermarketuri, toate iti inundau/infundau/derutau simturile cu niste inimi penibile de plush, cu mesaje ridicole spre stupide: "Iti dau inima mea/ai grija ce faci cu ea" (incercam sa-mi imaginez fata sotului meu daca ar fi primit o astfel de declaratie), "te iubesc numai pe tine" (..nu am cuvinte),ETC.
Nu stiu ce e mai grav..ca suntem capabili sa vindem orice sau ca exista cumparatori pt "orice".
Probabil sunteti curiosi unde am gasit cadoul perfect..
La Sensi Blu...si gandindu-ma cadoul a venit pentru ca nu-i mai daruisem nimic de mult..nicidecum din cauza inimilor din statia de tramvai..:)