miercuri, august 13

Casatoria..


A trecut o luna si 9 zile de cand ne-am casatorit si inca incerc sa-mi amintesc cum a fost. E ciudat tare sa nu-ti amintesti propria nunta..
Am realizat dupa, ca habar nu aveam ce a citit preotul pentru ca eram mult prea preocupata sa ma tin pe picioare si sa nu lesin.
Visam sa ma marit pe plaja, intr-o rochie alba lejera, descult, si cu o floare in par, inconjurata de maxim 10 oameni, sa ma concentrez doar asupra lui, sa simt cat este de important ceea ce facem.
Daca n-ar parea stupid,mi-as lua sotul de mana, as merge la un schit in munti si ne-am casatori, i-as spune cat de mult il iubesc, ca n-as schimba diminetile noastre cu nimic in lume..
Comparand intensitatea clipelor, acum imi dau seama ca ne-am casatorit pe 24 august 2007 pe barca din Mediterana cand mi-a spus "te iubesc atat si tare si vreau sa fii sotia mea"..pfiu aia a fost o emotie teribil de puternica, am simtit vorbele alea mult timp, imi dadeau fiori ..

Diferente intre femei si barbati..










































































































Dor

..de nopti nedormite, fericire permanenta, nejustificata dar mereu binevenita, de nasul lipit de fereastra trenului asteptand sa zaresc marea, de timp liber, de siguranta ca nimic nu iti poate afecta calmul si serenitatea, de planuri facute pe fuga, de o cina linistita seara intr-un restaurant..

ma opresc dar sigur as mai fi scris cateva ore..