miercuri, mai 5

Romania..tara tuturor posibilitatilor..

Cred ca zi de zi persist intr-o greseala care ma costa nervi, timp si energie...citesc presa. Pe masura ce progresez imi dau seama ca Romania nu prea are ce cauta in Europa, de fapt Romania nu prea are ce cauta pe nicaieri... Nu sunt fana Mircea Badea insa tot ce zice el prin gura presei incepe sa faca sens..
Nu ma pricep la finante, nici la economie insa cred ca ne indreptam spre un faliment inevitabil. In loc sa concedieze bugetarii care zac in birouri si dorm pe tastatura in functii inutile platite din bani publici, ei sacifica o tara intreaga prin majorarea impozitului si a TVA-ului. Automat asta se traduce prin scaderea salariilor si bineinteles un alt val de concedieri in domeniul privat..totul in timp ce matusa surorii ministrului X isi pastreaza jobul de consilier al cabinetului Y.
Romania este o tara care a ramas doar cu..peisaje frumoase. Politica nu avem, exodul creierelor devine beneficiul altor natiuni, educatie nu avem, sanatate nu avem, justitie nu avem..avem niste porci ingrasati din banii contribuabililor, care dorm in incaperi luxoase, conduc masini scumpe si locuiesc in vile impozante.. 
Suntem in continuare o natiune manipulata iar foamea si disperarea va face din noi pentru multa vreme o prada foarte usoara pentru mintile diabolice care ne conduc..Atat timp cat romanii se vand pentru un litru de ulei si o galeata..societatea nu are scapare..

marți, mai 4

Hainele de gravida..

De cand sunt insarcinata am o noua procupare..hainele pentru gravide, sau altfel spus acele articole vestimentare care sa permita burticii sa vietuiasca lejer si fara constrangeri. Cum timpul de care dispun este destul de limitat, am inceput cautarile online la magazinele specializate in produse pentru gravide. Mare mi-a fost surprinderea cand am vazut cat de deficitara este piata online romaneasca pe aceasta nisa. Ceea ce sigur gasesti sunt acele salopete/sarafane din blug care mi se par jenante, plus alte zeci de produse..urate. 
Din punctul meu de vedere, gravida trebuie sa poarte culori vii, sa se simta feminina, frumoasa nu ca intr-un sac. Vazand ca piata de profil nu-mi ofera multe alternative, am inceput cautarile in magazinele din Iasi, care comercializeaza haine lejere, nu speciale pentru gravide, dar care se potrivesc; vorbesc aici de rochiile maxi care sunt in mare voga de cativa ani si probabil vor mai fi, bluzitele babydoll, etc.Avantajul acestor haine este ca pot fi purtate si dupa nastere, deci investitia este clar rentabila.
E ciudat ca nu exista o piata de profil mai bine pusa la punct, pentru ca femei gravide vor fi mereu si sigur multe dintre ele vor dori sa ramana atragatoare si pe perioada sarcinii, nu sa stea inchise in 'superbele' salopete de blugi.