joi, octombrie 15

Cuvinte ..ganduri..concluzii

Sunt momente dificile care ne marcheaza viata si etape care lasa cate o amprenta asupra gandirii, zambetului sau existentei per ansamblu. Suntem fiinte sociale, avem nevoie de gesturi si cuvinte care sa ne confirme dragostea, nevoia, intelegerea, aprecierea...lipsa lor ne izoleaza, ne tulbura si ne inaspreste. Libertatea poate insemna eliberare sau instrainare, cuvintele dure pot influenta o decizie care declanseaza un lant intreg de evenimente placute sau nu...Un om alungat din fata unei usi nu se va mai intoarce niciodata acolo, nici cand cel din spatele usii va dori sa-l primeasca..
Fiecare gest, din fiecare zi...reprezinta o alegere facuta si sunt putine ocaziile cand mai pot interveni asupra rezultatului..sentimentele sunt supuse schimbarii, sunt determinate de factori externi pe care daca nu stim sa ii gestionam vom fi niste mari pierzanti...
Investitia in fiecare zi, o vad ca pe o cladire la care tot mai adaugi un nivel...nivelul se poate inchega bine pe cladire sau poate cadea...la final sunt oameni care au zgarie-nori...alti abia se zbat la etajul 1..

Nu am scris maxime, am scris cateva cuvinte bine directionate, care intelese pot aduce mult bine, ignorate pot declansa mult rau..