joi, februarie 25

Site-uri pentru femei

Am ceva timp de cand citesc diverse site-uri de femei, in cautare de relaxare, informatii, noutati.
Ma intreb totusi, fiind femeie, ce ar trebui sa contina un site dedicat femeilor, ca sa fie citit de un segment larg de varsta, sa acopere informatii de toate tipurile si sa capteze atentia..
Avand 27 de ani, familie, un copil pe drum, incerc sa ma gandesc ce m-ar face pe mine sa revin pe un astfel de site: in primul rand as insista pe cariera pentru ca de la 18 ani pana la 45 + orice femeie vrea sa isi inceapa sau sa isi consolideze cariera. La 18 ani ai nevoie de informare, de teste de cariera, de legislatia in domeniu; mai tarziu ai nevoie de pulsul pieteii muncii, de informatii referitoare la domeniul tau de activitate, la retele de networking care sa te faca cunoscut in bransa nationala/internationala din care faci parte.
Dupa cariera as vrea sa stiu unde pot sa-mi petrec weekendul, concediile, timpul liber, aparitiile editoriale, spectacole, filme si tot ce inseamna oaza de liniste din afara biroului.
Normal ca ma intereseaza tendintele modei, noile colectii, abordari ale stilului office in diverse culturi (nu am gasit asta nicaieri), etc.
Retetele culinare si decorarea locuintei sunt iarasi teme de interes pentru foarte multe femei de toate varstele.
Sanatatea, sportul, interviurile cu femei celebre care au influentat culturi intregi prin personalitatile lor.
Practic ce vreau sa nu mai citesc sunt acele retete de 10 pasi spre o cariera de succes, spre barbatul visurilor tale, horoscopul care mi se pare lipsit de orice urma de informare, 10 modalitati spre un orgasm multiplu si alte titluri stereotipice care pot induce grav in eroare o tanara in cautare de raspunsuri si pot plictisi de moarte o femeie in cautare de informare calitativa.