marți, octombrie 25

Despre Huidu..

Simt nevoia sa scriu despre Huidu..Nu sunt o consumatoare fidela de Cronica insa cand prindeam ocazia savuram cu placere emisiunea. Nu vreau sa comentez reactiile presei la cumplitul accident provocat de Serban Huidu la fel cum mi-e greu sa imi maginez drama familiilor care si-au pierdut oamenii dragi, insa ce ma frapeaza este lipsa oricarei urme de umanitate, de decenta, de solidaritate nu doar fata de omul Huidu ci si fata de cei 3 morti care si-au pierdut statutul de oameni si au devenit victimele vedetei TV.  Se fac teste, se arunca ipoteze, acuze, se injura (ce am citit pe blogul lui Huidu mi-a dat fiori), ce emit sentinte, s.a.m.d.
Ieri Huidu a anuntat ca se retrage din prim-planul Cronicii din respect pentru cele 3 victime si familiile acestora.. Retragerea lui din viata publica nu aduce, dupa umila mea parere, nicio urma de consolare familiilor indoliate ci doar multa multa satisfactie celor care l-au improscat cu noroi in ultimele zile...
Sunt convinsa ca emisunea nu va avea acelasi parfum din simplul motiv ca cei doi (Huidu&Gainusa) functioneaza perfect in 'cuplu' si asa se va pierde un concept unic de emisiune..
Din nefericire de cei 3 morti nu va mai pomeni nimeni in cateva saptamani..pentru ca tot din nefericire ei nu au contat niciodata..
Asa s-a consumat, pe scurt si bineinteles in conceptia mea, o drama umana, o lovitura de destin dura... care i-a marcat pe vecie pe cei implicati. Noi, telespectatorii am urmarit un show ieftin lipsit de orice fel de profesionalism sau bun simt..