joi, octombrie 28

Vorbe de mamica..

De trei saptamani si 5 zile sunt mamica de Matei, un  baiatel scump foc, cu ochi mari albastri, pe care il iubesc in fiecare zi mai mult. Fiecare suras, fiecare gest, fiecare mutrisoara haioasa pe care o face e o incantare. E minunat sa fii martor la felul in care descopera lumea cu fiecare zi care trece. 
Inceputul a fost greu..fiind primul copil, in primele zile ai sentimentul ca umbli cu mainile legate, ca tot ce faci e stangaci; daca plange crezi ca e vina ta, te simti neputincios, dai zeci de telefoane in speranta ca cineva, undeva are raspunsurile...
Noptile nedormite si orarul haotic iti dau peste cap intreg sistemul, simti cum te descompui, insa cand privesti spre mica minune care gangure la tine in brate in timp ce te priveste, iti dai seama ca acel suflet este in totalitate dependent de tine si parca incet incet apar si raspunsurile.
Momentul meu preferat este dupa masa cand sta pe pieptul meu total abandonat, fericit si adoarme. Pozez mental fiecare secventa sa fiu sigura ca nu o sa dispara niciodata.
Absolut nimic nu te pregateste pentru a fi mama, senzatiile, trairile sunt aproape inexplicabile in profunzimea si complexitatea lor. Dragostea care explodeaza in tine din momentul cand il vezi prima oara nu poate fi comparata cu niciun sentiment; e o iubire care pare a fi acolo de veacuri..