vineri, septembrie 4

Date de criza..

Da..ma afecteaza criza financiara si nu ma refer neaparat la fluctuatia bancnotelor din portofelul meu rosu.
Lumea e trista, preocupata, toate conversatiile incep "vai" si se termina cu "nu mai stiu ce sa mai fac", planurile sunt amanate, ierarhizarea prioritatilor a suferit o prabusire infricosatoare si neasteptata si eu..sunt deprimata.
E rau peste tot, astepti luna de luna sa vezi daca mai figurezi pe lista de plata a companiei, citesti tampenii prin presa si se apropie si campania electorala. Refuz categoric sa scriu ceva despre clasa politica din Romania sau absenta ei, avem cu totii televizoare si acces la informatii.
Nu stiu cat mai dureaza, dar e cert ca la noi va dura mai mult decat in alte parti (Germania si Marea Britanie au inceput sa-si revina, SUA si China dau semne de relansare).

Cred ca acum invingatorii sunt oamenii calculati, realisti, atenti la tot ce se intampla, loiali si foarte bine pregatiti.
E un moment bun pentru obtinerea unei calificari in plus, a investitiei in dezvoltarea personala, a introspectiei si cred ca e prielnica si orice reorientare si reorganizare a activitatii profesionale.

marți, septembrie 1

Fila din Atlas de Marlanie Cotidiana

Regret ca dupa atatea zile de pauza revin cu o postare agresiva si cu scrasnit de dinti.
Simt o sila istorica fata de pitzipoancele cu mers apasat, leganat, care misca genele cu cifra IQ-ului batai/minut, care sustin sus si tare cauze morale, care pozeaza in virgine timide si au rosu in obraz de la prea mult fard.
Trist e ca poti avea una pe un kg de rosii sau o masa la un restaurant cu stele, ca o gasesti peste tot, mai ales unde nu te astepti sa fie, ca te pacaleste cu chipul de copil nevinovat in timp ce se parfumeaza delicat cu Channel no 5. Daca ii pui o bratara la mana sau pomenesti in treacat de diamante, in 10 minute de cand te cunoaste deja iti va rosti primul te iubesc, convingator, cu ochii inlacrimati.
Tot trist e ca li se inmulteste samanta, ca isi fac loc prin lume nu cu inteligenta ci cu tricoul pe post de rochie la bratul unui cap rotund cu gusa in fata si gusa in spate, SUV si telefon Vertu.
Natzia dominata de testosteron actioneaza mai subtil si cu mai multa demnitate; kg-ul de rosii se transforma intr-un ceas sau intr-o carte de vizita in buzunarul cui trebuie, asta in timp ce rosteste discursuri despre moralitate printre buzele care inca pastreaza iz de funduri pupate apasat.

Motivul postarii: saptamana trecuta a fost sufocata de exemplarele mai sus descrise..
E marti..