miercuri, septembrie 8

Ganduri..

La 35 de saptamani bebelusul meu are 2.550 gr. si mai are de stat in burtica circa 4 saptamani. Asta inseamna ca ma apropii vertiginos de momentul cand trebuie sa ma echilibrez emotional, sa ma pregatesc pentru schimbarile care vor interveni in viata mea.. E ciudat ca ai 9 luni sa te pregatesti dar intarzii procesul pe ultima suta de metri..Ce am facut astea 8 luni? Da..e retorica intrebarea..
Maine e ultimul curs Lamaze si se presupune ca a avut loc initierea, ca voi sti ce sa fac in primele zile, saptamani, ca voi trece cu brio peste prima noapte acasa, prima baita, etc. Va mai fi instruirea 'pe viu' in maternitate cand va fi prezent si personajul principal.
Am inceput sa ma gandesc la operatie, la anestezie, la recuperarea de dupa..Toata lumea te incurajeaza si iti spune ca totul va fi foarte bine insa toate sfaturile se lovesc de o bariera imaginara pentru ca in definitiv si la urma urmelor tu esti cea care trece prin asta si tu trebuie sa fii impacata cu sirul evenimentelor.
O..si da..trebuie sa ii multumesc D-lui C. pentru rabdare, constanta, intelegere..nu e usor deloc sa locuiesti cu un pachet de hormoni zi de zi...

...si totusi tind sa cred ca partea cea mai grea..vor fi astea 4 saptamani care au mai ramas...

.....mai vorbim..

luni, septembrie 6