luni, octombrie 19

Bilant..

Nu stiu cand a fugit 2009...timpul e o resursa din ce in ce mai limitata...se apropie decembrie, luna bilanturilor, a listelor lungi cu realizari, amanari, bucurii, tristeti....te intrebi..'ce am castigat?', 'ce am pierdut?'....tragi adanc aer in piept si te gandesti zambind ce mai urmeaza...
Ma mandresc cu decizia de a incepe cursurile de germana, decizie care de 3 saptamani imi imbogateste vocabularul si timpul; ma mandresc pentru ca este o idee cu care cochetez din liceu si abia acum si-a gasit implinirea, printre grafice, contracte, rapoarte si ..nervi.. Lista mai continea cateva activitati...cursuri de dans, pilates, etc.
O alta realizare majora la nivel de familie sunt zilele de vineri cand mergem la Filarmonica...este traditia noastra personala, o modalitate de a ne autodisciplina prin cultura, de a ne reaminti ce inseamna 2 ore de rabdare, la inceput impusa, apoi fireasca, de a te bucura de un timp scurs incet, complex si autentic.
Ceea ce este foarte trist e ca in 365 de zile am bifat doar atat...in rest ce am facut? ...m-am schimbat, am luat 'palme' si 'imbratisari' de la viata, mi-am regandit prioritatile, am refuzat sa mai regret deciziile, am invatat sa iubesc micile esente care inainte treceau pe langa mine si mi-am facut cateva promisiuni ...pe o lista..nematerializata..cu lucruri/aspecte pe care LE VOI bifa in 2010..