marți, iunie 9

Euroimbecilizare

Si asa trecu si glorioasa zi de 7 iunie 2009..
Un popor roman satul, scarbit si indiferent, martor inert al prostitutiei politice din minunata noastra tara.
Nu m-a pasionat niciodata politica romaneasca, nici mondenitatile din tabloide, cu toate ca sunt reprezentate de aceleasi persoane. Noi nu avem policiticeni ci marionete atent manipulate din culise, nu avem vedete ci pitipoance dezbracate care fac genial playback.
In vremea studentiei credeam cu ardoare in datoria civica de a merge la vot, simteam ca stampila pusa de mine pe un nume poate imbunatati ceva..duminica, pentru prima oara de cand mi-am castigat dreptul de a vota, nu am mers la urne; nu mai vreau sa votez, nu ma mai intereseaza deloc cine iese, de ce, cati mici a dat si unde pentru cate voturi. E un circ care sfideaza si cele mai permisive legi ale bunului simt..Vadim Tudor, Gigi Becali si mezina presedintelui, ma opresc la ei pentru ca sunt exemplele cele mai elocvente ale unei natii bolnave.
Daca romanii cred ca un desen botoxat, un oier si un dezaxat pot reprezenta Romania in Europa, pot ajuta la progresul unei natiuni inca posedata de comunism inseamna ca nu exista nici o speranta de revenire, de aliniere la normal. E trist pentru copiii care viseaza la un viitor fara pata, pentru parintii care sigur se intreaba ce va face copilul lor peste 15-20 de ani ..
Probabil odata cu inceperea mandatelor vom afla cum sunt cluburile de noapte din Bruxelles, cum petrece "mezina" cu burlacii bogati pe iahturi de sute de mii de euro, intre timp probabil va veni PSD-ul la putere iar tatuca Iliescu va toarce linistit in culise la pupitrul de comanda, zambind invingator.
Bravo natiune!