marți, septembrie 28

Dorinte

As indesa cateva haine intr-o valiza si as pleca sa traiesc toamna, sa miros frunzele uscate care parasesc atat de delicat copacii, sa-mi plimb pasii prin covorul ruginiu, intr-o padure deasa si ascunsa, sa urmaresc razele timide ale soarelui dimineata cat sorb dintr-o ceasca de ciocolata.
Acum, fiecare detaliu din natura mi-e prieten si desi sunt nascuta primavara, trairile toamnei le simt mult mai profund si mai in detaliu. 
Locul ideal acum e o casuta de lemn intr-o padurice deasa, unde soarele abia reuseste sa patrunda cu raze lungi si calduroase si unde noi lenevim pe terasa, sub o paturica..

luni, septembrie 27

Toamna

A venit toamna..sunt zile frumoase, mai scurte si parca in sfarsit mi-e drag de soare..dupa o vara caniculara petrecuta la capataiul aerului conditionat.. Mi-e draga si natura, chiar daca isi incheie ciclul, pentru ca trecerea e blanda si colorata.
Sper sa fie o toamna lunga si frumoasa, sa ne rasplateasca natura pentru constanta cu care i-am infruntat canicula.
Sambata e ziua cea mare, 2 octombrie e ziua cand se naste Matei..Sper sa fie soare, cald..insa indiferent de vreme cu siguranta va fi cea mai frumoasa zi din viata mea.