marți, aprilie 26

Romanii ..cu talent

Talentul in Romania are ca unitate de masura melodrama... o dovedeste din plin rezultatul concursului Romanii au talent de aseara 25 aprilie 2011, cand o serie de voci remarcabile, talente adevarate au fost surclasate de o poveste de viata trista, a unui baiat ramas orfan care transpune in versuri revolte si promisiuni.
Personal, Valentin Dinu mi s-a parut un showman autentic, un om nascut sa fie pe scena dar pe care viata l-a deviat spre o spalatorie auto. Viata sa desigur se va schimba chiar daca nu a plecat acasa cu cei 120.000 Euro. Cred ca acesta este marele merit al concursului. Aceste talente au iesit din anonimat, cine trebuia sa vada cu siguranta a vazut si multi din acesti concurenti vor mai aparea pe micile ecrane.
La fel de frapant a fost rezultatul uneia dintre semifinale cand dintr-o ploaie de talente castigator a fost un pui de stelist care bate mingea 'remarcabil'.
Basescu a gresit numindu-ne manelisti..suntem de fapt o natie de fotbalisti patetici, inculti; ne curg bale si lacrimi in acelasi timp, traim vaitandu-ne cat e ziua de lunga si ne alimentam mizeria cu vietile nenorocite ale altora.
Vor mai fi sezoane noi din Romanii au talent insa cu siguranta alegerile populatiei vor fi din nou socante si absurde.