vineri, septembrie 4

Date de criza..

Da..ma afecteaza criza financiara si nu ma refer neaparat la fluctuatia bancnotelor din portofelul meu rosu.
Lumea e trista, preocupata, toate conversatiile incep "vai" si se termina cu "nu mai stiu ce sa mai fac", planurile sunt amanate, ierarhizarea prioritatilor a suferit o prabusire infricosatoare si neasteptata si eu..sunt deprimata.
E rau peste tot, astepti luna de luna sa vezi daca mai figurezi pe lista de plata a companiei, citesti tampenii prin presa si se apropie si campania electorala. Refuz categoric sa scriu ceva despre clasa politica din Romania sau absenta ei, avem cu totii televizoare si acces la informatii.
Nu stiu cat mai dureaza, dar e cert ca la noi va dura mai mult decat in alte parti (Germania si Marea Britanie au inceput sa-si revina, SUA si China dau semne de relansare).

Cred ca acum invingatorii sunt oamenii calculati, realisti, atenti la tot ce se intampla, loiali si foarte bine pregatiti.
E un moment bun pentru obtinerea unei calificari in plus, a investitiei in dezvoltarea personala, a introspectiei si cred ca e prielnica si orice reorientare si reorganizare a activitatii profesionale.